Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Mertens automaten onderhoudt en actualiseert de inhoud van deze website zo accuraat mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat er teksten of prijzen foutief op deze website gepubliceerd zijn. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mertens automaten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, op welke wijze dan ook ontstaan, als gevolg van de inhoud of het gebruik van deze site. Dit geldt ook voor sites waar naar wordt verwezen.

 

Privacy

Eventuele persoonlijke informatie die u via deze website verstuurd wordt uitsluitend gebruikt: door Mertens automaten, en dus niet door derden voor het beoogde doel van het betreffende webformulier

 

Copyright

Mertens automaten behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van bimpel verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Mertens automaten openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

 

Opmerkingen

Indien u een technische of informatieve fout ontdekt op onze website, aarzel dan niet ons een e-mail te sturen. Wij zijn u ook dankbaar voor uw feedback t.a.v. onze website. Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.