\_\_\_\_\_ Automaten Mertens Group bv de nr1 voor: Loketautomaten, Snackautomaten, Automatieken, Febo Automaten, Verkoopautomaten, Trekautomaten \_\_\_\_\_

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

IJsautomaat

Verkoopautomaten
MGIJ
MGIJ
De vrieskoude verkoper die ijs, maaltijden en andere diepvriesproducten razendsnel verkoopt
Met de MGIJ robot vriesautomaat heeft Mertens de beste techniek in handen om probleemloos en snel ijs, maaltijden, snacks en andere diepvriesproducten 24 uur per dag te verkopen.

Deze unieke automaat werkt met een standaard diepvrieskist waaruit een vacuümrobot de gevraagde producten selecteert. De 'slurf' zuigt het product vast, brengt het naar de uitgifteklep en vervolgens wordt het deksel van de diepvrieskist gesloten. Heel simpel en daardoor heel betrouwbaar. De degelijke constructie van de automaat zorgt ervoor dat deze ook bij ruw gebruik blijft functioneren.

De MGIJ robot vriesautomaat is snel en gemakkelijk te vullen, werkt volgens het first-in first-out systeem, heeft een milieuvriendelijke koeling, isolatie en is zuinig met energie. Niet zo verwonderlijk dus dat iedereen warm loopt voor deze ijskoude verkoper van Mertens: de MGIJ robot vriesautomaat.
5,950.00 € Toevoegen
 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu