\_\_\_\_\_ Automaten Mertens Group bv de nr1 voor: Loketautomaten, Snackautomaten, Automatieken, Febo Automaten, Verkoopautomaten, Trekautomaten \_\_\_\_\_

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Innovatie Smart Concept

Verkoopautomaten > Loketautomaten
De nieuwe Smart Series loketautomaten


De Mertens Groep heeft niet stil gezeten en blijft aan de weg timmeren. Zo zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe loketautomaat die geheel aan de eisen van deze tijd voldoet. Denk eens aan:

 • Gebruiksvriendelijkheid, energieverbruik en design.

 • U vraagt zich waarschijnlijk af waarom wij een gesloten kast hebben gemaakt. Wij begrijpen uw zorgen hierover en de bekende nadelige gevolgen bij andere merken. Daarom heeft de Mertens Group altijd een open kast gehad. Maar hier is nu eindelijk goed over nagedacht en alle nadelen die een gesloten kast normaal heeft zoals verkoling van het elektrisch systeem, vast of zwaar lopen van de ingevette mechanische delen zijn op een ingenieuze wijze aangepast en verholpen. Zoals u mag verwachten van de marktleider heeft de Mertens Goup alle know how in deze nieuwe loketautomaat gestopt.

 • De productvakken zijn volledig naadvrij zodat er geen bacteriën in de naden kunnen vestigingen. Dus geen gepruts met losse RVS schaaltjes waar bacteriën zich alsnog en beter dan voorheen er onder en in de naden kunnen vestigen.

 • Het elektrische systeem zit in een speciale lade die bij een eventuele storing snel vervangen kan worden zodat de automaat weer snel in bedrijf kan.

 • De kast is zo ontworpen dat er plaats is om alle soorten van betaalsystemen in te bouwen.

 • Natuurlijk kan met de ingebouwde en speciaal ontworpen computer voor de Mertens Group elke automaat online en met uw eigen pc worden uitgelezen.

 • Wij hebben ook aan de presentatie gedacht van het product wat u in de automaat verkoopt. Dia’s zijn natuurlijk leuk maar wat dacht u van wisselende foto’s, video’s of tekst op een Kleuren LCD scherm?

 • U krijgt zelfs een professionele PCT (Product Control Timer) en RAS (Refill Alert System) op elke automaat. U kunt zelfs produkten verhuizen naar een ander vak en de bijbehorende tijd mee verhuizen.

 • Wij gebruiken LED-verlichting: in vergelijking met andere energiebesparende maatregelen is de investering in LEDs zeer snel terugverdiend. De gemiddelde terugverdientijd bedraagt 1 tot 2 jaar. Na deze periode bespaart u vele tientallen procenten op uw energienota en de Led lampen gaan al gauw vijftigduizend branduren mee!

 • Deze automaat verbruikt nu nog maar 314W (ruim 116W = 27% minder stroom vebruik dan bij niet Mertens Automaten)

 • U begrijpt dat de ruim 40 jaar ervaring die de Mertens Group heeft opgedaan is omgezet in een nieuwe en eigentijdse automaat met een totaal nieuw design. Nu kunt u zich eindelijk duidelijk onderscheiden van de rest. De Mertens Group heeft de Rolls Royce onder de loketautomaten.


Nu alvast voor ondernemers die met hun tijd mee willen gaan een spectaculaire voor-inteken-actie!

U kunt alvast een optie nemen en uzelf aanmelden om in aanmerking te komen voor de eerste nieuwe automaten, waarbij u een geweldige inruil kunt verwachten. Indien u geen inruil heeft, dan kunt u een fikse korting verwachten. Denk er aan deze actie geld alleen voor de bedrijven die een optie nemen. De eerste automaten zullen in april 2012 uitgeleverd worden. (even onder voorbehoud van het grote aantal plaatsingen)U krijgt van ons een geweldig voorstel en dan kunt u beslissen of u gebruik gaat maken van uw optie. Denk er aan deze actie geldt alleen voor de bedrijven die een optie nemen en voor de eerste 100 loketautomaten.

Wees er echt op tijd bij en vul het onderstaande formulier in.
De velden met het * zijn verplichte velden

ManVrouw
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu