\_\_\_\_\_ Automaten Mertens Group bv de nr1 voor: Loketautomaten, Snackautomaten, Automatieken, Febo Automaten, Verkoopautomaten, Trekautomaten \_\_\_\_\_

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Licht Beeld Geluid

 Mertens Sound & Light ( MSL )

Mertens Sound & Light is totaal leverancier van professionele licht, geluid en beeldapparatuur. Op het gebied van professionele geluidssystemen, verlichting en (video) beeldprojectie, heeft Mertens Sound & Light een zeer vakkundige verkoopafdeling en technische dienst. Dit stelt Mertens Sound & Light in staat om voor elke situatie een maatwerkoplossing te bieden.

Showroom Licht en Geluid

Advies en service zijn belangrijke pijlers voor het succes van Mertens Sound & Light. Onze adviseurs zoeken altijd naar de juiste oplossing voor iedere individuele klant/toepassing. Hier wordt altijd rekening gehouden met de meest optimale prijs/ kwaliteit verhouding. In onze showroom kunnen wij de meeste producten aan u demonstreren. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen! Mertens Sound & Light producten zijn hoogstaande producten, die zeer vakkundig geïnstalleerd worden.Kort samen gevat: Voor een enkel lampje of een complete installatie bent u bij Mertens Sound & Light aan het juiste adres!

 
 
 
Zoek
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu